måndag, mars 28, 2011

lördag, mars 26, 2011

Det finns hopp!

Idag dök dom upp, i stort sett helt utan förvarning, och gav en försmak vad som komma skall. Efter en synnerligen hård och kall vinter så har dom första krokusarna kämpat sig upp och bjudit på en första härlig vårkänsla. En kopp kaffe på en solig altan spädde på den positiva känslan ytterligare. Isen på ån som låg tjock för en vecka sedan är helt borta och vattnet porlar friskt. Fåglarna kvittrar och Kanadagässen skiter som aldrig förr. Idag köpte jag både motorsåg och gräsklippare.
Våren är den bästa årstiden!

tisdag, mars 22, 2011

She can't afford a cannon

Sitter och skriver tenta.....en riktigt klurig jävel. Vad är rätt, vad är fel, när kränker man någon, vilken rättighet går före en annan osv. Demokratins baksidor m.a.o. Dessutom pluggar jag texter inför lördagens punkspelning med det eminenta bandet O.S.A.R. på restaurang Köket i Uddevalla.
Att det kan vara så svårt med texter....jag har hört låtarna miljoner gånger men ändå vill vissa texter helt enkelt inte fastna, och man vill ju inte ha texterna framför sig som ett trött coverband som lirar Ledin på den lokala pizzerian.(fast vi är ju ett coverband???)
Hursomhelst.
Känner man för att svänga dom lurviga, ta en pilsner och hjälpa mig med texterna är man hjärtligt välkommen till "KÖKET" i Uddevalla på lördag 26/3
Här kommer ett litet smakprov på några av de låtar som vi framför på lördag

torsdag, mars 17, 2011

Make Sound Not War

Vilken låt passar bättre i dessa mörka tider

St. Patric's Day

Ja då var det dax att fira med vättar, potatispest, och Tullamore Dew. Det gör vi väl enklast med lite klipp från ett av våra favoritband "The Pouges"

onsdag, mars 16, 2011

Grannar

Efter allvarliga samtal om uppryckning på bloggen får jag nu ta mig i kragen och göra ett innlägg.
Så jag passar på att "promota" en gammal vän och numera även granne.
Här är Kristoffer Rangstam, spelar trevlig pop som helst skall avnjutas live.

lördag, mars 12, 2011

måndag, mars 07, 2011

Vårgrisen

En synnerligen härlig helg är ett minne blott, men vilket minne!
Jimpans nyss nådda 40 firades av BlåAnders och de övriga grisarna, tyvärr utan Herr Jonas som blivit attackerad av en elak bacill. Och de firades som det anstår ett moget svin med musik, dryck och mjukisbyxor i Rock'n'rollstugan. Högljudda skratt och diverse utsläpp höjde stämningen ytterligare. För att inte tala om vidvinkelfotot på Gonzo i ett för honom föga smickrande skimmer, men som resulterade i både kramper och träningsverk i alla möjliga kroppsdelar. Tack vänner för en suverän helg!
Helgen resulterade även i ett löfte mellan grisarna: Skriva mer frekvent på bloggen.
Som lite balsam för en sliten själ kommer här en radiofavorit från 70-talet. Jag kommer inte ihåg om det var Kjell Alinge eller Anders Klintevall, bägge två hade alldeles förträffliga radioprogram, som spelade den här låten ofta. Softa å njut!
 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »