tisdag, augusti 31, 2010

Bara näst bäst!

Hur ofta händer det att en trummis sadlar om och blir frontfigur både i bandet och på scen och blir megastora? När Dave Grohl hängde på sig guran och grundade Foo Fighters så var det väl INGEN som trodde gruppen skulle komma upp i bråkdelen av den populariteten Nirvana hann skapa sig. Men va fel alla hade! Den gode Dave har valt att spela trummor i alla band utan sitt egna, där har Taylor Hawkins fått äran att behandla trumpinnarna. Taylor är en riktigt duktig trummis men upp i Grohls klass kommer han inte. Undrar hur det känns egentligen? Att spela trummor i ett band men inte vara den bästa trummisen! Så vad gör man när du står på Wemley arenas scen inför en fullsatt publik och Master sätter sig bakom trummorna samtidigt som två giganter äntrar scen från var sitt håll. Ja, man tar det som blir över...micken och överraskar i alla fall mig! Rock'n'roll!

3 kommentarer:

Gonzo sa...

Fy faaan va ball!! Ja vad gör man i ett sådant läge? Att han fixar den sånginsatsen så bra....häftigt!! Sen måste man ju bara påpeka att det finns många som försöker vara hårda/coola på scenen, men inte ens kommer i närheten av Jimpan, fast att han är 100-år och har frisyr som "Bob" i Twin Peaks. STENHÅRT!
Kan tipsa om senaste avsnittet med Costello och vänner om ni inte sett det. Bono och Edge är gäster, riktigt roligt att se på.

Jimmy Myhre sa...

Imponerande från en trummis, med den sången hade han sannerligen platsat i dom flesta rockband, jisses !

Anonym sa...

Page är übercool när han kastar in sina ackord. JPJ låter som vanligt sin oerhörda proffesionalism och musikalitet tala.
Den enda alternativ jag kommer på angående inledande resonemanget är Phil Collins. Finns det mer?
TP

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »