måndag, februari 22, 2010

Gissa den tredje!

Tre låtar med en gemensam nämnare. Vad?
Massive Attack har precis kommit med ett nytt album. Denna låt är dock hämtat från den suveräna plattan Mezzanine från 1998. Totalt ödesmättat.
Favoriterna Dreadzone följer upp med Ali Baba som brukas nynnas i kebabkön vid fyratiden på söndagsmorgon efter en het kväll på Rio Rio.
Avslutar gör den förtjusande Debbie med groupies. Nu är det högt vatten!
Bilden har absolut ingenting med inlägget att göra utan är bara med som distrahering.
Första rätta svar får äran att skotta min gårdsplan.

5 kommentarer:

Boggen sa...

Inte en aning, men kan det vara någon reggaesnubbe som har ett finger med i spelet? Mannen på bilden måste vara The Champion of Hockeyfrilla!

TP sa...

Du är helt klart inne på rätt spår, Boggen!
Aktuellt apropå bilden, Jagr ser bättre ut än på mången dag!(Fri tolkning)

Anonym sa...

Kan reggeasnubben vara John Holt kanske? Såg att även Robert Smith varit med o skrivit på Man next door. Kul inlägg nu fick jag lite att botanisera bland. Skicka upp Helena till att skotta gårdsplanen, själv skall jag lyssna på reggae...

Anonym sa...

Helt rätt, Jonas!
Fast i dessa dagar borde han hetat Halt i efternamn. Den gode John är ansvarig för en mängd bra låtar. Att grabbarna i Cure nämns tror jag beror på en sampling eller lånad slinga, exakt vad vet jag faktiskt inte. Det kanske finns någon väl insatt som kan upplysa oss om det!?
Helena är mer än välkommen!
TP

Jimmy Myhre sa...

Grinding Halt ?? Jonas utnämns redan till "The Man Of The Year"
Sanslös hockeyfrilla samt medföljande jokersmajl som inte gör saken sämre, ruggigt bra låtar broder, blev sugen på både Massive och Dread, mmmsa

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »